SEO tekstschrijver

Neem contact op

SEO teksten laten schrijven

Het schrijven van SEO teksten is een vak apart. Hoe optimaliseer je jouw teksten voor de zoekmachines, zónder in te leveren op de leesbaarheid? Dat is soms lastig, maar wel heel belangrijk. We willen namelijk niet alleen mensen naar de website trekken, we willen dat die mensen daarna ook actie gaan ondernemen. En dat doen ze minder snel als je webteksten vol kromme zinnen staan.

SEO tekstschrijver met kennis van conversie

Laat je SEO teksten daarom schrijven door een professional. Ik ben naast tekstschrijver ook een ervaren SEO specialist. Verder heb ik kennis van conversie-optimalisatie. Ik weet daardoor perfect te balanceren tussen optimaliseren voor de zoekmachine en optimaliseren voor de gebruiker. Ik zorg ervoor dat beide blij zijn.

Ik werk erg graag samen met Marit. Marit schrijft goede en pakkende teksten en weet zich zeer goed in te leven in diverse doelgroepen. Ze denkt goed mee, komt proactief met nieuwe ideeën en is ook nog eens een specialist op het gebied van online marketing. Zoek je een online specialist die creatieve en goede copy maakt, dan moet je zeker contact opnemen met Marit.

MARK VERKERK - SR. PROJECTMANAGER / PRODUCT OWNER

SEO teksten volgens de laatste inzichten

Ik zorg ervoor dat ik constant op de hoogte blijf van nieuwe ontwikkelingen op het gebied van SEO. Ook het schrijven van SEO teksten doe ik natuurlijk volgens de laatste inzichten. Tegenwoordig kun je op een veel natuurlijkere manier omgaan met zoekwoorden in je tekst dan een aantal jaar geleden. Toen werden zoekwoorden vaak steeds op exact dezelfde manier in de tekst verwerkt. Inmiddels is het beter om hier wat variatie in aan te brengen en om zoekwoorden meer te clusteren. Google houdt namelijk niet van over-geoptimaliseerde teksten én ziet steeds beter het verband tussen verschillende zoekwoorden.

Nieuwe SEO teksten of bestaande teksten optimaliseren

Heb je nieuwe teksten nodig? Dan schrijf ik die direct met de zoekmachines in mijn achterhoofd. Heb je al goede teksten op je website? Dan kan ik die natuurlijk ook alleen optimaliseren.

Zoekwoordenonderzoek

Voor ik met het optimaliseren aan de slag kan moet er een zoekwoordenonderzoek worden uitgevoerd. Op die manier achterhaal je welke zoekwoorden veel worden gebruikt en hoeveel concurrentie deze zoekwoorden hebben. Zo kunnen we jouw focuszoekwoorden bepalen en weten we dus voor welke zoekwoorden we jouw teksten gaan optimaliseren.

Ben ik jouw SEO tekstschrijver?

Meer weten over de mogelijkheden? Neem contact met me op en ik kom z.s.m. bij je terug met meer informatie of een offerte.