Online marketeers met passie

Zullen we samen aan de slag gaan?

MARKETEERS ÉN ONDERNEMERS

Voor elk project selecteren wij de beste freelance online marketeers uit ons netwerk. Iedereen die voor FastMotion werkt is ondernemer en dat merk je aan hun resultaatgedreven aanpak.

De marketeers van FastMotion hebben een aantal dingen gemeen:

  • Onze passie inspireert! Wij houden van ons vak.
  • We snappen wat ondernemen is. We zijn het zelf ook.
  • We stellen ons op als betrokken partner.
  • We zijn pro-actief en zitten bovenop de laatste ontwikkelingen.
  • We gaan voor resultaat en werken datagedreven.
  • Wij doen niet aan one size fits all. De beste route naar resultaat is voor elk bedrijf anders.

MARIT VERVAART
eigenaar FastMotion

Mijn passie voor alles wat met het internet te maken heeft begon al op jonge leeftijd. Op mijn 11e bouwde ik de klassenwebsite van groep acht en tijdens mijn verdere jeugd was ik altijd wel bezig met een online project. Inmiddels is die hobby uitgegroeid tot mijn baan, wat een geluk!

Samen met mijn partners help ik mooie bedrijven groeien. Met een no-nonsense mentaliteit en een flinke dosis passie en enthousiasme helpen we jou bij het behalen van jouw online doelen. We trekken relevante bezoekers naar je website, schrijven pakkende webteksten en zorgen voor een zo hoog mogelijk conversiepercentage. Naast online marketeer ben ik de trotse mede-eigenaar van Office Stories, een co-working space voor creatieve ondernemers in Breda.

Meer weten over mijn ervaring als marketeer? Check mijn LinkedIn.

Onze dienstenContact

Waarom ons als online marketeer inhuren?

Ik weet dat het inzetten van SEO van groot belang is voor mijn website, maar het is een van de taken waar ik het minst graag mee bezig ben. Gelukkig is daar Marit, die met haar kennis en visie zorgt voor een heldere uitleg en uitstekende begeleiding. Met een zeer goed resultaat!

Marleen Brekelmans - Eigenaar Bijzonderplekje.nl

Marit heeft een prachtige site voor mij gemaakt en me geholpen met online tools zoals ActiveCampaign en
Webinar Geek. Daarnaast helpt ze met Facebook advertenties en denkt ze mee over mijn onderneming. Ze is een soort digitale linkerhand. Marit doet altijd meer dan ze belooft. Ze neemt initiatief, is slim en kijkt verder. Ze snapt al snel wat ik wil en denkt echt actief mee over hoe het beter kan. Naast bovenstaande diensten kan Marit nog veel meer. Daar kom je vanzelf achter als je met haar samen werkt. Aanrader dus!

Sara Bruinsma - Eigenaar Saratraint.nl

Ik werk erg graag samen met Marit. Marit schrijft goede en pakkende teksten en weet zich zeer goed in te leven in diverse doelgroepen. Ze denkt goed mee, komt proactief met nieuwe ideeën en is ook nog eens een specialist op het gebied van online marketing. Zoek je een online specialist die creatieve en goede copy maakt, dan moet je zeker contact opnemen met Marit.

Mark Verkerk - Sr. Projectmanager / product owner

Deze bedrijven hielpen we al

Zullen we samen aan de slag gaan?