Freelance SEO Specialist

Neem contact op

Ervaren SEO specialist

Ben jij op zoek naar een ervaren SEO specialist die jouw website hoger kan brengen in Google? Dan ben je bij mij aan het juiste adres. Als freelance SEO specialist help ik jou bij het optimaliseren van je website, zodat je hoger zult ranken. Ik zorg ervoor dat we de juiste personen naar de website trekken, zodat niet alleen het aantal bezoekers zal stijgen, maar ook het aantal conversies.

Wat ik als freelance SEO-specialist voor je doe

Als mensen op zoek gaan naar een product of dienst dan beginnen ze die zoektocht vaak via Google. Als iemand jouw product of dienst zoekt, dan wil je natuurlijk dat ze jou ook kunnen vinden. Een goede vindbaarheid zorgt voor:

    ✓ meer relevante bezoekers op je website
    ✓ een betere naamsbekendheid
    ✓ meer omzet!

Ik ga graag met je aan de slag om jouw website naar een toppositie in Google te brengen.

Ik weet dat het inzetten van SEO van groot belang is voor mijn website, maar het is een van de taken waar ik het minst graag mee bezig ben. Gelukkig is daar Marit, die met haar kennis en visie zorgt voor een heldere uitleg en uitstekende begeleiding. Met een zeer goed resultaat!

Marleen Brekelmans - Eigenaar Bijzonderplekje.nl

Specialist in SEO, tekstschrijven en conversie

Ik ben niet alleen freelance SEO specialist, ik ben ook tekstschrijver en een expert in conversie. Daardoor weet ik hoe je een website optimaliseert voor SEO, zónder dat de gebruikservaring hierdoor wordt verminderd. Het aantrekken van veel bezoekers is natuurlijk super, maar ze moeten daarna ook verleid worden om actie te ondernemen. Ik help je om hier de balans in te vinden.

Hoe ik als freelance SEO specialist te werk ga

Als freelance SEO specialist ben ik jouw betrokken partner. Het liefste ga ik langdurig voor je aan de slag, want als je SEO goed wilt aanpakken, dan moet je er continu mee bezig blijven. Ik kan het volledige traject voor je oppakken, maar ik kan je natuurlijk ook alleen op weg helpen. Het volgende pak ik graag voor je op:

Zoekwoordenonderzoek

Door middel van een zoekwoordenonderzoek achterhaal ik op welke relevante zoekwoorden vaak wordt gezocht. Vervolgens onderzoek ik hoe groot de concurrentie is voor die zoekwoorden. Daarna gaan we op zoek naar het gat in de markt. Op welke zoekwoorden wordt veel gezocht, maar is de concurrentie niet al te groot? Daar gaan we ons op richten!

Analyse

Voor we starten met optimaliseren gaan we eerst kijken hoe de website er nu voor staat. Om de rankings te bepalen kijkt Google naar de content, techniek en autoriteit van een website. Ik ga onderzoeken wat er op die gebieden al goed gaat en wat we nog kunnen verbeteren.

Technische optimalisatie website

Als we weten waar we staan kunnen we starten met optimaliseren. Vaak zijn er technisch nog zaken die beter kunnen. Sommige zaken kan ik zelf oplossen, andere dingen moeten door een developer worden opgepakt. Ik lever dan duidelijke instructies aan voor jouw webbouwer.

SEO teksten schrijven

Ik optimaliseer je huidige teksten waar nodig en kan je helpen bij het aanmaken van landingspagina’s. Deze pagina’s krijgen goed geoptimaliseerde teksten en natuurlijk zorg ik ervoor dat de bezoeker op deze pagina overtuigd wordt van jouw dienst of product. Daarnaast moet de bezoeker vanuit deze pagina makkelijk actie kunnen ondernemen.

Verbeteren autoriteit (linkbuilding)

Met alleen een geoptimaliseerde website ben je er nog niet. Eén van de factoren die je ranking bepalen is namelijk de autoriteit van je website. Google wil zijn eigen bezoekers graag de beste resultaten laten zien. Om te bepalen of jouw website waarde biedt aan de bezoeker gaat Google op zoek naar signalen. Goede signalen zijn bijvoorbeeld dat veel populaire websites naar jouw website linken. Ik kan je helpen bij het verkrijgen van waardevolle links. Dit wordt ook wel linkbuilding genoemd.

Monitoring, rapportage en bijsturen

Zoals ik al schreef is SEO een langdurig proces. Concurrenten gaan ook aan de slag met SEO, mensen gaan op andere manieren zoeken en Google updatet haar algoritmes. Daarnaast verandert jouw aanbod of wijzigen je doelen. Allemaal redenen om jouw SEO tactieken bij te sturen. Verder heeft het opbouwen van je autoriteit tijd nodig én is er geen gouden manier om je website te optimaliseren. Je zult je resultaten dus moeten monitoren en je tactieken waar nodig moeten bijsturen om tot het beste resultaat te komen. Als wij voor langere tijd samen aan de slag gaan dan monitor ik de resultaten en stuur ik regelmatig bij. De resultaten deel ik elk kwartaal met je in een rapportage.

Ben ik jouw freelance SEO specialist?

Ik stem mijn aanbod af op jouw behoeften. Neem contact met me op en ik kom z.s.m. bij je terug met meer informatie of een offerte.