Freelance online marketeer

Zullen we samen aan de slag gaan?

MARIT VERVAART
over mij

Mijn passie voor alles wat met het internet te maken heeft begon al op jonge leeftijd. Op mijn 11e bouwde ik de klassenwebsite van groep acht en tijdens mijn verdere jeugd was ik altijd wel bezig met een online project. Inmiddels is die hobby uitgegroeid tot mijn baan, wat een geluk!

Ik help mooie bedrijven groeien. Met een no-nonsense mentaliteit en een flinke dosis passie en enthousiasme help ik jou bij het behalen van jouw online doelen. Als freelance online marketeer trek ik relevante bezoekers naar je website, schrijf ik pakkende webteksten en zorg ik voor een zo hoog mogelijk conversiepercentage. Naast marketeer ben ik de trotse mede-eigenaar van Office Stories, een co-working space voor creatieve ondernemers in Breda.

Meer weten over mijn ervaring als freelance marketeer? Check mijn LinkedIn.

Mijn dienstenContact

Waarom mij als freelance online marketeer inhuren?

Ik weet dat het inzetten van SEO van groot belang is voor mijn website, maar het is een van de taken waar ik het minst graag mee bezig ben. Gelukkig is daar Marit, die met haar kennis en visie zorgt voor een heldere uitleg en uitstekende begeleiding. Met een zeer goed resultaat!

Marleen Brekelmans - Eigenaar Bijzonderplekje.nl

Ik werk erg graag samen met Marit. Marit schrijft goede en pakkende teksten en weet zich zeer goed in te leven in diverse doelgroepen. Ze denkt goed mee, komt proactief met nieuwe ideeën en is ook nog eens een specialist op het gebied van online marketing. Zoek je een online specialist die creatieve en goede copy maakt, dan moet je zeker contact opnemen met Marit.

Mark Verkerk - Sr. Projectmanager / product owner

Ik heb met Marit samengewerkt bij Acato, waarbij Marit een brede rol op zich nam van online marketing specialist tot tester. Marit weet van aanpakken, is veelzijdig en leergierig. In contact met klanten is ze erg meedenkend en klantvriendelijk. Kortom, een prettig persoon om mee samen te werken.

Marleen Trommelen - Ondernemer

Deze bedrijven hielp ik al

Zullen we samen aan de slag gaan?