Freelance copywriter

Neem contact op

De kracht van goede copy

Heb jij de kracht van goede teksten al ontdekt? Door te investeren in een professionele copywriter kun jij je omzet aanzienlijk laten groeien. Als freelance copywriter ga ik op zoek naar de gevoelige snaar van jouw doelgroep. Wat kun jij voor jouw doelgroep betekenen en hoe overtuig je ze daarvan met jouw teksten? Met copy kun je twijfel wegnemen, enthousiasmeren, inspireren en mensen aanzetten tot actie. Het kan daarom van grote invloed zijn op jouw succes.

Wat een freelance copywriter voor je doet

Als freelance copywriter kan ik mezelf uitstekend verdiepen in jou, maar vooral in jouw klanten. Voor ik aan de slag ga met schrijven ga ik dus eerst op onderzoek uit. Tegen welke problemen loopt jouw doelgroep aan? Waar zitten hun angsten (welke twijfel moet worden weggenomen)? Wat vindt jouw doelgroep belangrijk? Waar zijn ze in geïnteresseerd? Vervolgens schrijf ik teksten die daar op inspelen én die de kracht van jouw bedrijf perfect weerspiegelen. Met meer dan 10 jaar ervaring in het schrijven voor het web weet ik mijn schrijfstijl moeiteloos aan te passen aan jouw doelgroep en branche.

Ik werk erg graag samen met Marit. Marit schrijft goede en pakkende teksten en weet zich zeer goed in te leven in diverse doelgroepen. Ze denkt goed mee, komt proactief met nieuwe ideeën en is ook nog eens een specialist op het gebied van online marketing. Zoek je een online specialist die creatieve en goede copy maakt, dan moet je zeker contact opnemen met Marit.

Mark Verkerk - Sr. projectmanager / product owner

Freelance copywriter met ervaring in SEO en conversie-optimalisatie

Ik heb niet alleen ervaring in copywriting, maar ben ook een ervaren online marketeer. Door mijn kennis van SEO en conversie-optimalisatie kan ik jouw teksten nog meer voor je laten werken.

Workshop

Zelf beter worden in het schrijven van webteksten? Ik geef regelmatig trainingen over dit onderwerp bij Office Stories (mijn tweede bedrijf). Ik leer je  graag de kneepjes van het vak!

Ben ik jouw freelance copywriter?

Ik ga graag voor je aan de slag! Neem contact met me op en ik kom z.s.m. bij je terug met meer informatie of een offerte.