FREELANCE CONTENTSPECIALIST

Marit Vervaart

Mijn passie voor schrijven en alles wat met het internet te maken heeft begon al op jonge leeftijd. Op mijn 11e bouwde ik de klassenwebsite van groep acht en tijdens mijn verdere jeugd was ik altijd wel bezig met een online project. Een Orlando Bloom fanwebsite, een website waarop mensen een digitaal dagboek konden aanmaken en een fashion-/beautyblog passeerden de revue. Inmiddels is mijn hobby uitgegroeid tot een geweldige baan waarin ik elke dag kan doen wat ik leuk vind. Wat een geluk!

Door middel van effectieve content help ik mooie bedrijven groeien. Met een no-nonsense mentaliteit en een flinke dosis passie en enthousiasme help ik jou bij het behalen van jouw online doelen. Ik trek relevante bezoekers naar je website, schrijf pakkende webteksten en zorg voor een zo hoog mogelijk conversiepercentage. Naast freelance contentspecialist ben ik de trotse mede-eigenaar van Office Stories, een co-working space voor creatieve ondernemers in Breda.

Meer weten over mijn ervaring als contentspecialist? Check mijn LinkedIn.

Mijn dienstenContact

Mij als freelance contentspecialist inhuren?

Ik weet dat het inzetten van SEO van groot belang is voor mijn website, maar het is een van de taken waar ik het minst graag mee bezig ben. Gelukkig is daar Marit, die met haar kennis en visie zorgt voor een heldere uitleg en uitstekende begeleiding. Met een zeer goed resultaat!

Marleen Brekelmans - Eigenaar Bijzonderplekje.nl

Marit heeft een prachtige site voor mij gemaakt en me geholpen met online tools zoals ActiveCampaign en
Webinar Geek. Daarnaast helpt ze met Facebook advertenties en denkt ze mee over mijn onderneming. Ze is een soort digitale linkerhand. Marit doet altijd meer dan ze belooft. Ze neemt initiatief, is slim en kijkt verder. Ze snapt al snel wat ik wil en denkt echt actief mee over hoe het beter kan. Naast bovenstaande diensten kan Marit nog veel meer. Daar kom je vanzelf achter als je met haar samen werkt. Aanrader dus!

Sara Bruinsma - Eigenaar Saratraint.nl

Ik werk erg graag samen met Marit. Marit schrijft goede en pakkende teksten en weet zich zeer goed in te leven in diverse doelgroepen. Ze denkt goed mee, komt proactief met nieuwe ideeën en is ook nog eens een specialist op het gebied van online marketing. Zoek je een online specialist die creatieve en goede copy maakt, dan moet je zeker contact opnemen met Marit.

Mark Verkerk - Sr. Projectmanager / product owner

Deze bedrijven hielp ik al

Zullen we samen aan de slag gaan?