SEO

Word goed vindbaar in de zoekmachines

Ben jij nog niet goed vindbaar in de zoekmachines? Zonde! Veel mensen starten daar namelijk hun zoektocht naar een product of dienst. Als jij daar niet vindbaar bent is er dus een grote kans dat jouw potentiële klanten worden weggekaapt door je concurrenten die wél vindbaar zijn. Als SEO specialist help ik je graag om deze kans beter te benutten.

SEO analyse

Ik kan een uitgebreide SEO-analyse voor je doen, waarbij ik bekijk hoe jouw website het op dit moment doet op het gebied van techniek, content en autoriteit. Het resultaat is een uitgebreid rapport met daarin duidelijk beschreven wat er nu wel goed gaat en wat juist niet. Daarnaast geef ik praktische tips en stel ik een actieplan op, zodat je direct aan de slag kunt met optimaliseren. Heb je nog geen zoekwoordenonderzoek gedaan of is dit langer dan een half jaar geleden? Dan raad ik aan om deze ook uit te laten voeren.

Zoekwoordenonderzoek

Door middel van een zoekwoordenonderzoek bekijken we welke relevante zoekopdrachten vaak gebruikt worden door jouw doelgroep en hoe groot de concurrentie is voor die zoekopdrachten. Zo heb je een duidelijk overzicht van kansrijke zoekwoorden waarvoor jij je website kunt gaan optimaliseren. Het is natuurlijk zonde om je website te optimaliseren voor zoekwoorden waar niemand naar op zoek is of waarop de concurrentie zo moordend is, dat de kans zeer klein is dat je op de eerste pagina terecht zult komen. We gaan juist op zoek naar het gat in de markt.

SEO teksten

Weten we op welke zoekwoorden we ons gaan richten? Dan kan ik nieuwe SEO teksten voor je schrijven of je huidige teksten optimaliseren. Het schrijven van goede teksten is een groot onderdeel van SEO. Ik weet hoe ik jouw teksten beter vindbaar maak, zónder in te leveren op de leesbaarheid. Je wilt namelijk niet alleen de zoekmachines blij maken, maar vooral ook de bezoekers van je website.

SEO-traject

Het liefst ga ik voor langere tijd samen aan de slag. Op die manier kunnen we samen bouwen aan iets moois. Zo kan ik maandelijks bijhouden wat de resultaten zijn, advies uitbrengen en eventueel verbeteringen doorvoeren. Denk aan het creëren van nieuwe landingspagina’s of het schrijven / verbeteren van teksten.