Contentcreatie

Teksten die iets doen met jouw bezoekers

Een goede webtekst raakt de juiste snaar bij jouw doelgroep. Je kunt ermee inspireren, een gevoel geven bij jouw merk, antwoord geven op belangrijke vragen of mensen aanzetten tot actie. Schrijven voor het web is vaak anders dan schrijven voor print. Bezoekers van jouw website scannen de pagina vliegensvlug en als hun aandacht dan niet gepakt is, zullen ze al snel wegklikken. Heldere taal, een handige opbouw en goede opmaak zijn daarom heel belangrijk. Met meer dan 10 jaar ervaring in het schrijven van webteksten ken ik inmiddels de kneepjes van het vak. Schakel mij in als copywriter en laat me jouw bezoekers overtuigen!

Webteksten schrijven

Heb je nieuwe teksten nodig voor je website of app? Ik schrijf ze graag voor je. We bespreken van te voren goed wat je met je merk wilt uitstralen en wie de doelgroep is. Daar pas ik mijn schrijfstijl op aan. Om zeker te weten dat ik de goede stijl te pakken heb schrijf ik altijd eerst 1 of een aantal teksten, zodat we nog op tijd kunnen bijsturen. Ik heb ervaring met het schrijven van teksten voor veel verschillende branches en vind het leuk om mezelf te verdiepen in jouw product. Wil je de teksten zo effectief mogelijk maken? Als je wilt houden we van te voren een leuke sessie, waarbij we dieper ingaan op jouw contentstrategie.

Blogs, whitepapers, e-books

Wil je jouw expertise delen met de wereld, maar heb je geen tijd (of zin) om zelf in de pen te klimmen? Ik schrijf graag jouw blog, whitepaper of e-book. Als je wilt op terugkerende basis.

Ik hoor je denken: maar jij weet toch niks van mijn vakgebied? Klopt waarschijnlijk. Gelukkig is dat ook niet nodig. Ik schrijf regelmatig over dingen waar ik totaal geen kaas van heb gegeten. Dan doe ik bijvoorbeeld zo inspiratie op:

  • Ik interview jou, je collega’s of andere mensen die wél kennis hebben van het vakgebied
  • Jij stuurt mij interessante artikelen en onderzoeken op, ik maak er een uniek artikel van
  • Google is mijn grootste vriend. Ik verdiep me graag in jouw vakgebied door zelf online bronnen te raadplegen.

Alle waardevolle informatie die ik heb verzameld verwerk ik in een heldere tekst. Oh, en jouw naam mag eronder als auteur. Doe ik niet moeilijk over!

SEO-teksten

Wil je dat jouw teksten ook bijdragen aan je vindbaarheid? Door mijn ruime ervaring met SEO weet ik hoe je teksten optimaliseert voor de zoekmachines, zónder dat je hoeft in te leveren op de leesbaarheid. Ik schrijf met plezier nieuwe SEO-teksten voor je, maar als je al goede teksten hebt kan ik daar ook een fijn SEO-sausje overheen gooien. Zo gaan die teksten nog net iets harder voor je werken.