Diensten

Marketingtraject

We gaan graag een langdurige samenwerking met je aan in de vorm van een online marketing traject. Je huurt ons dan in voor een vast aantal uur per maand en wat we in die uren doen bepalen we per maand. Dit is onze favoriete manier van werken, omdat we zo echt samen aan iets kunnen gaan bouwen. De beste resultaten behaal je namelijk wanneer je continu blijft optimaliseren.

Lees meer

Conversie-optimalisatie

Je website heb je met een reden. Uiteindelijk wil je dat je bezoekers converteren. Ze moeten een contactformulier invullen of een bestelling plaatsen bijvoorbeeld. Wij helpen je graag met het verhogen van jouw conversie en het succes van jouw bedrijf.

Lees meer

SEO

Het is natuurlijk al super als je een mooie website hebt, maar uiteindelijk heb je daar weinig aan als hij niet goed vindbaar is. De meeste mensen starten hun zoektocht naar een bedrijf op Google en ze kijken dan vrijwel nooit verder dan de eerste pagina. Wij helpen je graag bij het verhogen van jouw positie in de zoekresultaten.

Lees meer

Webteksten

Een goede webtekst raakt de juiste snaar bij jouw doelgroep. Je kunt ermee inspireren, een gevoel geven bij jouw merk, antwoord geven op belangrijke vragen of mensen aanzetten tot actie. Wij helpen je graag bij het schrijven van jouw webteksten.

Lees meer

Data-analyse

Je hebt geïnvesteerd in een mooie website en steekt geld in online campagnes. Maar hoe presteren ze? Veel bedrijven maken nog te weinig gebruik van data. Zonde, want door voldoende data te verzamelen en deze vervolgens te analyseren kun je tot mooie inzichten komen. Wij helpen je graag bij het verzamelen van data en het analyseren ervan.

Lees meer

Zullen we samen jouw doelen gaan behalen?